LOS MIVEN – BIOGRAFIA

Tot va començar un bon 4 de juny de 1965, quan en Miquel, la veu del grup, va proposar al seu germà Ventura de formar un duet semblant a El Duo Dinámico, que aleshores estava tenint molt èxit. I dit i fet, van començar a tocar de poble en poble vestits amb el jersey vermell i una camisa blanca.

Ben aviat, però, aquest duet va començar a fer-se petit, dues guitarres soles feien molt poc soroll. Per això, el projecte que havia començat sent un duet, va convertir-se ben aviat en un grup format per un trompeta, un baix, una guitarra, un bateria, un piano i un saxo, aquests dos últims també cantants. Els membres de la banda s’han mantingut junts durant tots aquests anys, si més no amb alguns petits canvis.

Els Miven toquem tot tipus de música, tot modificant el nostre repertori adaptant-nos a allò que la gent demana: “ara s’ha posat de moda la salsa, doncs toquem salsa“. Nosaltres definim el nostre estil com a música de ball. La majoria de les cançons del nostre repertori són peces conegudes de grups, però també tenim composicions pròpies. El nostre objectiu és fer que la gent s’ho passi bé i que balli. Toquem tot tipus de cançons, desde El Bacalao de Julio Iglesias i Corazón Espinado de Santana fins a Rolling Stones, Stevie Wonder o Roberto Carlos, passant pel soul de Otis Redding i els chá-chá-chá, mambos, boleros, fox, swings, pasdobles, vals o habaneres.

Actuem dues vegades al mes i, a l’estiu, un cop per setmana en festes majors. La segona quinzena d’agost descansem.